Mengenai Saya

Khamis, 18 Oktober 2012

Segmen Miz Ruha | Lesen


! Assalamualaikum !

*Ini entry melekat*


Sambil blogwalking, sambil baca cerita. ^_^


******

SYARAT-SYARAT

1. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen Miz Ruha | Lesen"

ni dia miz ruha

2. Letak banner di atas dalam entry tersebut dan linkkan ke entry ini.

3. Apa yang perlu korang buat dengan perkataan lesen ni.



Saya sendiri ambil lesen pada tahun 2006 , pada masa tu murah je cuma rm600 (kareta )saya ambil motor sekali ( rm150) murah kan? kalau sekarang aduhai..mahal gilar...dah 7 tahun dah lesen saya tu..bulan lepas dah renew untuk 3 tahun penat nak renew 1 tahun sekali lebih baik lama sebab kate jenis pelupa he...he...




Pengalaman saya ambil lesen saya pernah kena langar lori tapi nasib baik tak kena ..sebab enjin padam grrr.takut sekali masa tu...nasib baik cikgu yg ajar tak marah sebab pendiam ..he...he..


yg  paling kelakar cikgu saya pernah kata
"kate kenapa tak ambil lesen lori sekali, lesen kapal terbang ke..ha..ha... " sebab kate ambil 2 lesen sekali gus tu cikgu kata cam gitu...wa..ka....mampus kate kalau ambil lesen lori....



5. Peserta yang join segmen ini, WAJIB baca dan
komen entry peserta lain.

6. Tampal link entri korang dalam komen entri ini.


Jika penyertaan melebihi 10 orang,
5 blog bertuah akan direview. ^_^

Tarikh Luput
19 Oktober 2012
5.00 Petang

21 ulasan:

Anisa Anuar berkata...

perghhhh cuak tu...kalau saya la...

kate na berkata...

ha..ha...

miz ruha berkata...

nyaris tak kena..

boleh plak cikgu cakap macam tu.. loyar burok plak dia..

thanks join... ^_^

Mia Liana berkata...

uikkkkk... selamat bersegmen ya kate..

Ain berkata...

Assalamualaikum, kumpulan i'm the best sudah di rivew. Jom tengok ape yang ain kritik dekat blog pelangi senja , nana hashim dan kate- na. Ini linknye.

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/10/review-kumpulan-im-best.html

kate na berkata...

miz ruha terima kasih segmen ni baguus juga...

kate na berkata...

miz ruha tu lah cikgu tu suka2 suruh kita ambil lesen kapal terbang..kah..kah...kah...

kate na berkata...

Mia terima kasih ...

kate na berkata...

Ain ok , saya terjah awak nanti..

Sue PeLik berkata...

heheheh good luck untuk awk dan saya! :)

Karukord Jagau's berkata...

slmt bersegman...done follow sini... :)

kate na berkata...

karukord tq..

PotiaCasaDelarossa berkata...

ekekeke... baik punya cikgu awk tu perli... dah kena langgar lori alang amik lah lesen lori sekali... blh langgar dia balik ekkek..
dtg dari segmen yg sama http://www.silenceblogz.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

kate na berkata...

Potiacasa ha..ha... :)

Nor Salmi berkata...

Apa2 pun, tahniah sebab dh ada lesen.

Singgah dari segmen sama..
http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

Zura Tamin berkata...

heheh - nasib dapat cikgu yg pendiam kalau takk jenuh juga nak dengar cikgu berleter heheh. Tq.Sudi singgah blog saya .Done! follow awak balik :) http://zzqil.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

teratai berkata...

Betul tu, harga ambil lesen sekarang amatlah mahal...ribu2 gitu. Dari segmen yg sama...

http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruhalesen.html

Mk Syahir berkata...

hahaha lain kali tanya balik cikgu tu dah ade lesen lori ke? :p

follow sini dari semgen sama :)
http://www.mksyahir.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen-versi-typo-friday.html

kay_are berkata...

nyaris2.. nasib baik r tak kissing ngan lori tu kan.. ish ish bahaye betul

kate na berkata...

ha..ha kelakar lah kay-are

kate na berkata...

Mk syahir jangan harap cikgu tu pun tak ada lesen lori juga..he.he