Mengenai Saya

Ahad, 27 April 2014

penantian ku kunjung tiba



Salam dan salamat sejahtera...

Dah lama tak update blog ni..hari ni rasa nak tulis berita gembira ni.
Bulan Januari 2014 kate dtg period pada 8/1/14..seperti biasa tak ada sengugut..februari ada keluar period tapi 1 hari je..tak risau sebab dah biasa period gitu.pada 20/2/14 sakit kepala dah rasa gelap je pandangan jumpa dokter klinik Rosikin ..dokter cek darah..ok je.lepas tu dokter suruh scan .semasa scan tu kate dan suami terkejut teramat sangat ingatkan cyst semakin membesar..rupa2nya ada penantian selama ini ditunggu-tunggu dah berdenyut jantung kat dlm rahimku..syukur teramat sangat..
Keesokan hari..mula lah morning sickness ..perit sangat, makanan semua tak lalu masuk mulut..

Kandungan kate pada masa ini , minggu ke-1 hingga minggu ke-10

Setakat ni je yg kate tulis..nanti kate sambung untuk pengelaman
minggu2 mendatang..

Catat Ulasan